Rekisteri-/tietosuojaseloste

RatCIA Tuholaistorjunta / JJ-Market Oy (Y-tunnus 0975131-0) JJ-Market Oy, 15860 Hollola, Suomi

YHTEYSHENKILÖ

Jenny Järvinen 0401498434 tai info@ratsia.fi

REKISTERIN NIMI

JJ-Market Oy asiakasrekisteri

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN JA REKISTERIN TARKOITUS SEKÄ REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Rekisterinpitäjä tai sen valtuuttama yhteistyökumppani käyttää asiakkaiden tai potentiaalisten asiakkaiden henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin: • asiakassuhteen hoitaminen ja kehittäminen • tuotteiden ja palvelujen tarjoaminen ja toimitus • maksaminen, maksujen valvonta ja perintä • rekisterinpitäjän tuotteiden ja palvelujen markkinointi ja etämyynti sekä • rekisterinpitäjän liiketoiminnan kehittäminen ja siihen liittyvä asiakaspalvelun kehittäminen.

Rekisterin pääasiallinen käyttötarkoitus on JJ-Market Oy asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää JJ-Market Oy toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Tietoja käsitellään JJ-Market Oy asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää JJ-Market Oy:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen sen omistamissa verkkokaupoissa. JJ-Market Oy saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille asiakassuhteen kehittämistä ja mainontaa varten, kuten esimerkiksi mainonnan kohdistamiseksi Facebookissa. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen lähettäminen JJ-Market Oy:n yhteistyökumppaneille lähettämällä sähköpostia info@ratsia.fi.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja: • Henkilön etu- ja sukunimi • Sähköpostiosoite • Postiosoite • Puhelinnumero • Tiedot käsitellyistä tilauksista • Tilausten seurantatiedot

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

JJ-Market Oy:lla on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä JJ-Market Oy asiakaspalveluun, sähköpostitse info@ratsia.fi tai rekisterinhoitajalle.

Nykyisiä ja potentiaalisia asiakkaita koskevat tiedot saadaan mm. tarjouspyyntöjen, uutiskirjeen tilauksen, tuotetilausten, kilpailuihin osallistumisen ja muiden kontaktien yhteydessä sekä niistä tiedoista, jotka tallentuvat tai tallennetaan asiakkaan palveluiden tai tuotteiden käytöstä. Lisäksi asiakkaiden tiedot saadaan mm. myynnin yhteydessä. Näistä tiedoista tallennetaan ainoastaan niiden potentiaalisten asiakkaiden tiedot, jotka ovat antaneet markkinointi- tai yhteydenottoluvan.

Henkilötietoja voidaan myös kerätä, tallettaa ja päivittää Väestörekisterikeskuksen, Suomen Asiakastieto Oy:n ja muun osoite-, päivitys- ja muuta vastaavaa palvelua tarjoavan rekisterinpitäjän rekisteristä.

SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET JA TIETOJEN SIIRTO EU:N 

TAI EUROOPAN TALOUSALUEEN ULKOPUOLELLE

Tietoja voidaan luovuttaa JJ-Market Oy:n oman Internetmainonnan kohdistamistarkoituksessa esimerkiksi Facebookiin. Henkilötietoja voidaan valikoidusti luovuttaa rekisterinpitäjän toimeksiantaman telemarkkinointiyrityksen kohdennettuun markkinointikampanjaan. Voimassa olevan lainsäädännön edellyttämin tavoin tietoja voidaan luovuttaa viranomaisille.

REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin tiedot kerätään tietokantoihin, jotka on suojattu palomuurein, salasanoin sekä muilla teknisillä keinoilla. Tietoihin on käyttöoikeus vain JJ-Market Oy palveluksessa olevilla henkilöillä tai sen valtuuttamilla toimijoilla, jotka tarvitsevat tietoja työtehtävissään. JJ-Market Oy edellyttää henkilöstöltään ja yhteistyökumppaneilta sitoutumista asiakastietojen salassapitoon. Heillä on käytössään käyttäjätunnukset ja salasanat. Manuaalisessa muodossa olevaa aineistoa säilytetään JJ-Market Oy:n käytössä olevissa toimitiloissa, jotka on lukittu ja valvottu.

TARKASTUS-, KIELTO- JA KORJAUSOIKEUS

Asiakkaalla on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa häntä koskevat tiedot ja vaatia virheellisen tiedon korjaamista rekisterissä. Asiakkaat joilla on tässä tai muussa JJ-Market Oy omistamassa  verkkokaupassa käyttäjätili, voivat tarkistaa ja muuttaa omia yhteystietojaan myös itse, kirjautumalla omalle tilille. Käyttäjätilin avaaminen ei vaadi ostosten tekoa.

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojensa käyttäminen suoramarkkinointiin, etämyyntiin tai mielipidetutkimuksiin.

Tämä rekisteriseloste on nähtävänä myös JJ-Market Oy toimitiloissa osoitteessa JJ-Market Oy, 15860 Hollola. 

Tietojen tarkastajan/kieltäjän/korjausta pyytävän tulee osoittaa henkilöllisyytensä luotettavasti.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Toimitusehdot

Voimassa 1.6.2020 alkaen.

Yleistä verkkokaupasta

Tuotteita myy Ratsia.fi (y-tunnus 975131-0). Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen ja maksutavat

Tilaaminen tapahtuu ratsia.fi verkkokaupassa. 

Maksutapoina yleisimmät verkkopankit, luottokortit, lasku sekä osamaksu. Maksunvälittäjänä toimii Paytrail Oy. Lue lisää maksutavoista..

Asiakkaan tulee ilmoittaa nimensä, osoitteensa, sähköpostinsa ja puhelinnumeronsa tilauksen yhteydessä. Jos jokin vaadituista tiedoista puuttuu, tilaus perutaan ilman erillistä ilmoitusta. Asiakas on vastuussa tietojen oikeellisuudesta, joten tarkistathan, ettei näppäily- tai kirjoitusvirheitä eksy tietoihin!

Sähköposti tarvitaan tilausvahvistusta varten. Vahvistus lähtee asiakkaalle, kun tilaus on onnistunut. Jos et saa vahvistusta, tilauksessa meni jotain pieleen tai vahvistus on roskapostikansiossa. Jos käy niin, ettemme pysty toimittamaan tilausta tai osaa siitä, olemme asiakkaaseen sähköpostitse yhteydessä.

Puhelinnumero tarvitaan saapumisilmoitusta varten.


Toimitus

Toimitamme tilaukset varastostamme 2-5 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Tuotteen hinta sisältää toimituskulut.

Pienlähetykset lähetämme suoraan asiakkaan osoitteeseen, isommat lähetykset asiakkaan osoitteen perusteella lähimpään Matkahuollon noutopisteeseen / pakettiautomaattiin.

Nouda paketti 7 vuorokauden kuluessa saapumisilmoituksesta. Laskutamme noutamatta jätetystä paketista edestakaisia toimituskuluja 10€.

Mikäli asiakas tekee useamman tilauksen peräjälkeen, yhdistämme tilaukset ne huomatessamme. Ylimääräisiä toimituskuluja ei hyvitetä.


Palauttaminen

Tilauksen tai osan siitä voi palauttaa 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun paketin vastaanotti, jos tuotetta ei ole otettu käyttöön/sisäpakkausta avattu. Sinun tulee olla meihin ensin yhteydessä, jotta saat palautusta varten tarvittavat tiedot. Asiakas vastaa palautuskuluista. Veloitamme palautuksesta 5,95€, mikäli palautuksen tekee asiakaspalautustunnustamme hyödyntäen (tunnuksen saat asiakaspalvelustamme info@ratsia.fi). Palautuskulut vähennetään hyvityksestä. Vaihtoehtoisesti asiakas voi maksaa palautuksen suoraan Postille heidän hinnastonsa mukaisesti näin halutessaan - Saat palautusosoitteemme myös olemalla ensin yhteydessä asiakaspalveluumme.

Pyydä palautuksesta kuitti ja säilytä se, kunnes olemme käsitelleet palautuksesi!

Hyvitys hoidetaan samalla maksutavalla, jota asiakas käytti tilausta tehdessään.


Vahingoittunut paketti / väärä toimitus / viallinen tuote

Jos vastaanotit rikkinäisen tai epäsiistin paketin, reklamoi asiasta heti vastaanottohetkellä taholle, jolta paketin noudit.

Jos paketti sisältää virheellisesti toimitettuja tuotteita, tulee sinun olla yhteydessä meihin viimeistään 14 vuorokauden kuluessa paketin vastaanottamisesta!

Jos vastaanotit viallisen tuotteen, ole meihin heti yhteydessä sähköpostitse.

Huom: Reklamaatio-oikeus ei kata tuotteen käyttötarkoitukseen sopimattomasta käytöstä aiheutuneita vahinkoja, tuotteen käytöstä tai ulkoisten tekijöiden aiheuttamia vahinkoja.

Tilanteissa, joissa yhteisymmärrystä ei saavuteta, kannattaa olla yhteydessä kuluttajaviranomaiseen >>>


Muuta

Pidätämme oikeuden katkaista asiakkuus, jos asiakas palauttaa paljon tilaamiaan tuotteita tai jättää huomiotta palautusehdot.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan tulee tutustua voimassa oleviin ehtoihin aina tilauksen tehdessään.